Massief Karton


 

Universal Corrugated BV heeft een leverprogramma dat een uitgebreide keuze biedt aan stapel oplossingen voor de golf- en massiefkarton produktie. Het gaat hierbij om handmatige afname, down-stackers, up-stackers, handvol stackers, Pilling Hopper® en een scala aan dwarsmes in- en uitvoer modules, gebaseerd op vakuum-transport technologie, inclusief onze gepatenteerde Anti-Skew systemen. Alle machines zijn van enkelvoudige- tot viervoudige uitvoering verkrijgbaar.

De basiskonstructies zijn modulair uitgevoerd, zodat het mogelijk is om zelfs merk-vreemde machines door het toepassen van enkele modules te moderniseren.
Na een grondige analyse van de situatie ter plekke en de specifieke behoeften van de klant, presenteren wij een geoptimaliseerde oplossing die een rationele en volautomatische produktie op hoog kwaliteitsniveau garandeerd.

In kombinatie met de door MINDA geleverde transporttechnologie en uitgekiende software voor interne logistieke oplossingen, kunnen Turn-key projekten aangboden worden die tevens aftransportsystemen en palletiseerstations omvatten. In onze stapelaars, evenals alle aftransport- en magazijnoplossingen, wordt door het toepassen van kunststof ketting conveyors de nieuwste technologie op het gebied van transporttechnologie toegepast.

Voor meer informatie of het aanvragen van een bezoek door een van onze produktspecialisten kunt u ook onze kontaktpagina bezoeken.